četrtek, 10. december 2015 ob 16:00

Anketa Snežni plaz

Anketa je namenjena vsem, ki se boste ali ste se že v tej zimi srečali s snežnim plazom.
Dragi obiskovalci gora!
 
Pred vami je anketa Snežni plaz, ki je na voljo vsem, ki se boste ali ste se že (v tej zimi) srečali s snežnim plazom. Posredovanje gorske reševalne službe ni bilo potrebno, zato o vašem dogodku nimamo nikakršnih podatkov, na osnovi katerih bi lahko reševalci in vsi, ki se ukvarjamo z izobraževanjem in/ali reševanjem, izboljšali naše delo. 
 
S pomočjo vas in vaših podatkov želimo priti do odgovorov na naslednja vprašanja:
  • koliko nesreč oz. incidentov povezanih s snežnim plazom se zgodi v slovenskih gorah;
  • kakšna je gorniška usposobljenost vpletenih;
  • kako so bili vpleteni opremljeni na turi in
  • kakšne so bile lavinske razmere v času dogodka.
     
anketa_snezni_plaz_povezava
Dostop do ankete s klikom na zgornjo sliko

Anketa je anonimna. Vsekakor pa bomo zadovoljni, če boste oddali tudi svoje kontaktne podatke, da vas bomo lahko po potrebi povprašali po dodatnih informacijah.

Da bi z anketo Snežni plaz seznanili čim več ljudi, vas vljudno prosimo, da povezavo objavite tudi na svojih blogih in jo delite tudi na svojih socialnih omrežjih (Facebook, Twitter ...). Planinska društva in alpinistične odseke pa pozivamo in prosimo, da jo dodajo na svoje spletne strani in s tem omogočijo enostaven in reden dostop do ankete tudi svojim članom in čim večjemu številu obiskovalcev gora.

Z zbranimi podatki boste izdatno pomagali izboljšati lavinsko varnost v Sloveniji, zato se vam za sodelovanje že v naprej najlepše zahvaljujemo!

Komisija za reševanje iz plazov GRZS
24.04.2024