sreda, 16. december 2015 ob 16:10

Uporabna in ugodna posebna novoletna ponudba Planinske trgovine

Bi v poplavi plastike in lovilcev prahu radi ob prihajajočih praznikih podarili nekaj planinsko-hribovsko-plezalno uporabnega? Ali pa po načelu »dve muhi na en mah« končno prišli do dolgo načrtovanega ugodnejšega nakupa izdelkov in knjižnih izdaj Planinske trgovine? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je verjetno Planinska trgovina pravi naslov za rešitev vaših želja.

Eden izmed treh dobrih mož je pridne že obdaroval, sledita mu še dva. Če ste oz. poznate koga, ki je človek gora, ki v njih najde mir, veselje in dobro voljo, vam spodaj navajamo nekaj namigov za vsebino pisma Božičku ali Dedku Mrazu. Čitljivo ga napišite, dodajte fotografijo ali risbico ter ga odložite na okensko polico – le tako ga bosta dobrovoljneža lahko našla. 

Uporabna in ugodna posebna novoletna ponudba Planinske trgovine vsakemu ponuja nekaj posebnega – v njej najdete paketek za alpiniste, pa za planinske vodnike ter za »prave hribovce«. Planinski škrati niso pozabili niti na planinski naraščaj. Za vse neodločene so pripravili tudi tolažilno ponudbo.

alpinisticni_paket_2015V alpinističnem paketu bodo ljubitelji navpičnih sten našli nov plezalni vodnik Repov Kot, Kamniška Bela ter planinski zemljevid Grintovci – 1 : 25 000. Stene nad brezpotnima dolinama Repov Kot in nad Kamniško Belo so dostopne le tistim, ki jih ni strah zapustiti udobnih markiranih poti ali pa sestopa po divjih, nemalokrat tudi orientacijsko zahtevnejših stezicah in lovskih poteh. Zato je kombinacija plezalnega vodnika in planinskega zemljevida istega območja nad Kamniško Bistrico prava izbira.

Alpinistični paket je lahko vaš za ugodnih 29,90 € (namesto rednih 38 €).

vodniski_paket_2015Planinskim vodnikom bo v oči padel vodniški paket, v katerem bodo vodniki (in tudi ostali) po navdušenem trganju celofana našli vodniški komplet prve pomoči ter planinski vodnik Julijske Alpe: Skupini Mangarta in Jalovca. Seveda upamo, da bo prvi del vedno ležal nekje na dnu nahrbtnika, za knjižico pa si raje želimo, da se ob njenem prebiranju platnice hitro ogulijo, še raje pa podplati vodniških gojzarjev in gojzarjev številnih vodenih.

Vodniški paket je na voljo po akcijski ceni 39,90 € (namesto rednih 51,80 €).

pravi_planinski_paket_2015Pravim planincem se bo nasmeh raztegnil do ušes ob pogledu na police, obtežene s pravim planinskim paketom. Marsikateri hribovski navdušenci radi večkrat zaidejo na dolge in naporne ture, na katerih si morajo odpočiti in se okrepčati v planinskih kočah. Ker pa ste, v to trdno verjamemo, ekološko zelo osveščeni, vam poleg osebnega kompleta prve pomoči, ki bo poskrbel za kakšen nadležen žulj, ponujamo še planinsko spalno rjuho. Z njo boste razbremenili nahrbtnik, predvsem pa občutljivo gorsko naravo (marsikje pa tudi svoj žep).

Cena za trajno ohranjanje gorske narave in oskrbo prask je 24,90 € (namesto rednih 32 €).

mladinski_paket_2015

Le kdo si ne želi stati na vrhu našega očaka Triglava? V naši sredini jih verjetno ne bomo našli prav veliko, še manj pa med našimi mlajšimi občudovalci vršacev. Da se bodo na vzpon na njegovo teme dobro pripravili, smo v mladinskem paketu Planinskemu zabavniku brezplačno dodali knjižico Kako na Triglav. Skozi zabavo do planinskega znanja, potem pa le pogumno k Aljaževemu stolpu!

Mladinski paket lahko nadobudne mladenke in mladce navduši za 9,90 € (vodnik Kako na Triglav je dodan brezplačno). 

Za vse neodločene pa smo na prodajnih policah našli mesto še za darilni bon v vrednosti 10 €.

 

To je naša ponudba za božično ali novoletno pismo. Če nas obiščete, vas bomo zelo veseli, sicer pa bomo veseli vseh vaših gorskih dogodivščin v 2016. letu.

 

SREČNO na vaših planinskih in življenjskih poteh!

22.04.2024