torek, 5. september 2023 ob 21:00

DELAVNICA - skrbništvo planinskih poti in PlanGIS

Skrbniki planinskih poti in markacisti, ki pripravljate vloge z naslova sofinanciranje vzdrževanja in označevanja planinskih poti vabljeni na delavnico, kjer boste spoznali sistem za poročanje in Kataster planinskih poti v vašem skrbništvu ter zastavili morebitna vprašanja v zvezi z uporabo PlanGIS in poročanjem.
Markacisti lahko PlanGIS uporabljamo za poročanje in tudi drugače pri svojem delu. Njegovo uporabnost ste že imeli možnost spoznati na delavnicah po določenih MDO. Sedaj pa jo organiziramo še tam kjer se kaže potreba za to.
Izkoristite priložnost in se udeležite delavnice, ki jo vodi strokovna služba PZS, osvežite svoje znanje ali pa se s sistemom na novo spoznajte. Organizirana bo v računalniških učilnicah, z dostopom do računalnika za udeležence in sicer v več možnih terminih:
Termin delavnice Kraj izvedbe
18. 9. 2023 ob 18h EGSŠ Radovljica
21. 9. 2023 ob 18h OŠ Ivana Cankarja Vrhnika
25. 9. 2023 ob 18h spletna delavnica
29. 9. 2023 ob 18h Slovenska Bistrica


PRIJAVE so možne zgolj preko spletnega obrazca (TUKAJ) in sicer do zasedbe prostih mest.

PlanGIS

Za udeležbo potrebujete uporabniško ime in geslo skrbnika planinskih poti, to je planinskega društva, ki vas je pooblastilo kot poročevalca (kontaktna oseba društva) v sistemu PlanGIS. V primeru, da društvo gesla iz kakega vzroka še nima, ga pridobi tako, da pošlje prošnjo na poti@pzs.si. V njej se navede kdo je poročevalec in e-naslov za pošiljanje informacij ter gesla. Administrator bo geslo posredoval na njegov e-naslov.

Veselimo se že srečanja z vami.

znak PZS_130let_1_1 banner_ONG_spletna_KPP_2023_Artboard_4

25.07.2024