petek, 6. oktober 2023 ob 10:10

ZAPRTA POT do Bivaka Črnik pod Krnom

Planinsko društvo Kobarid obvešča, da je planinska pot med mostom in Bivakom na Črniku ZAPRTA!

Planinska pot, ki vodi iz Drežnice proti Bivaku na Črniku je ZAPRTA na odseku od razcepa za mostom do bivaka. Pot je zaprta zaradi gozdarskih del.

Zaradi zapore je dostop do poti SIlva Korena na Krn možen le mimo lovske koče v Dolu in iz smeri Planine Kuhinja.

>>> Oglej si zaprto pot na mapzs-gumb_500x156_1OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
22.04.2024