sreda, 1. november 2023 ob 07:30

ZAPRTA POT | slap Rinka-Okrešelj

Planinsko društvo Celje - Matica obvešča, da je planinska pot, ki vodi od slapu Rinka proti Okrešlju ZAPRTA!

Narasla voda je pod slapom Rinka odnesla brv na planinski poti, ki vodi od slapu Rinka proti Okrešelju, in odnesla brežino. Pot je zato ZAPRTA!

rinka_okreselj_foto_danijel_zagar

>>> Oglej si pot na mapzs-gumb_500x156_1


Vzpon proti Okrešlju je možen po Pastirski poti.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
22.02.2024