četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Tečaj za markaciste PZS Koči pri Jelenovem studencu
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 24. november 2015 ob 15:30, ogledov: 4648

Akcija zemljevidov 1 + 1 tudi na 31. knjižnem sejmu

Objavil(a): Matej Ogorevc
Že 31. se bodo javnosti predstavili vsi, ki v slovenskem knjigotržnem svetu kaj veljajo. Med njimi boste našli tudi našo Planinsko založbo PZS, ki vas bo sprejela tudi z dodatno sejemsko ugodnostjo - akcijo planinskih zemljevidov 1 + 1.

Največji knjižni dogodek na sončni strani Alp se začne čez nekaj dni. 31. slovenski knjižni sejem poteka od srede, 25., do nedelje, 29. novembra. Vsak dan je odprt od 9. do 20. ure (le v nedeljo do 18.ure), v četrtek in petek celo do 22. ure. Vstopnine ni!

Planinska trgovina vam poleg vznemirljivega sejemskega vzdušja ponuja vse na sejmu predstavljene izdelke za vsaj 20 % nižjo ceno (glede na redne cene), posamezne knjižne izdaje pa bodo na voljo celo s 40 ali 60 % odbitkom.

Za petino bodo znižane tudi letošnje novosti - enciklopedični vodnik Zahodne Julijske Alpe Klemna Janše, alpinistična srenja pa se bo lahko ogrela ob dopolnjenem in popravljenem plezalnem vodniku Repov kot, Kamniška Bela avtorjev Toneta Golnarja, Silvija Morojne in Bojana Pollaka. Najmlajše obiskovalce - pa tudi starejše, saj je izjemno lepo darilo - bo razveselil Planinski zabavnik, delovni zvezek o gorah z nalogami za zabavo, ustvarjanje, učenje in (planinsko) vzgojo.

Vse zgoraj našteto je znižano le v času knjižnega sejma, saj je njihova cena še nekaj časa omejena z zakonskimi določili.

plastificirani_zemljevidi_solo

Poleg vseh ugodnosti v obliki znižanih procentov, pa so sodelovke planinske trgovine za vas pripravile še sejemsko akcijo planinskih zemljevidov 1 + 1.

Akcija velja za naslednje zemljevide:


Ob nakupu enega izmed naštetih si boste lahko izbrali še en, popolnoma brezplačen planinski zemljevid iz spodnje zbirke:


Obiščite nas, imeli boste kaj videti!

-------------------------
Povezana novica:

3, 2, 1 ... 31. slovenski knjižni sejem in letošnja ponudba

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije