četrtek, 22. februar 2024
POIŠČI

Urejanje zelo zahtevne planinske poti na Lisco
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 8. december 2015 ob 08:15, ogledov: 3855

Napačen podatek v novici o gorskem kolesarstvu

Objavil(a): Manca Ogrin
Objavljamo dopis, ki smo ga posredovali v uredništvo spletnega portala Planet Siol.net, kjer so v novici o novem selektorju Odbora za gorsko kolesarstvo in BMX pri Kolesarski zvezi Slovenije napačno navedli novega člana odbora.
Spoštovani!

V novici z naslovom Sveža kri v gorskem kolesarstvu, vajeti prevzel 23-letni Ferenčak, na spletnem portalu Planet Siol.net objavljeni 30. novembra 2015, je v zadnjem odstavku napačno navedeno, da bo v Odboru za gorsko kolesarstvo sedel Igor Mlakar, načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije.

»Odbor za gorsko kolesarstvo je ob tem opravil še nadomestne volitve za enega člana. V odboru bo namesto Nine Homovec, ki je pred časom podala pisno odstopno izjavo, sedel Igor Mlakar, sicer načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije.«


Igor Mlakar je res načelnik Komisije za planinske poti pri Planinski zvezi Slovenije, vendar je novi član odbora Kolesarske zveze Slovenije postal njegov soimenjak Igor Mlakar, ki izhaja iz istega kluba kot njegova predhodnica, MTB Črni vrh (sportR.si).

Prosimo za čim prejšnji popravek novice.

Hvala in lep planinski pozdrav,

Manca Čujež
predstavnica PZS za odnose z javnostmi
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije