ponedeljek, 5. december 2022
POIŠČI

Podor
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 28. julij 2016 ob 13:30, ogledov: 29968

Planinska pot Kredarica–Triglav 28. in 29. julija ZAPRTA

Planinsko društvo Ljubljana-Matica | 
Objavil(a): Manca Ogrin
PD Ljubljana-Matica in tehnična skupina markacistov PZS sporočata: v primeru, da bo vreme to dopuščalo, bo v četrtek in petek, 28. in 29. julija 2016, delovna akcija markacistov na planinski poti s Kredarice na Triglav, zato bo planinska pot zaprta. ---> Pot s Kredarice na Triglav je znova normalno prehodna.
Dopolnjeno 3. avgusta 2016: Planinska pot s Kredarice na Triglav je znova normalno prehodna.

Na zelo zahtevni planinski poti s Kredarice na Triglav je na treh točkah pretrgana jeklenica. Vzdrževalna dela so nujna, zato bo v četrtek, 28. julija 2016, izvedena tehnična delovna akcija markacistov. V primeru, da bo obseg dela večji kot predvideno, se bo delo nadaljevalo tudi v petek, 29. julija.

V času del bo pot na Triglav z vzhodne strani ovirana. Izmenično bo ZAPRTA pot od Kredarice na Mali Triglav in nato še planinska pot z Malega Triglava na vrh Triglava. Na to bodo opozarjale tudi temu namenjene opozorilne table.

Triglav_zaprta_pot

Planince naprošamo, da dosledno upoštevajo zaporo planinske poti in se na to planinsko pot ne podajajo, saj bi lahko ogrozili tako svojo varnost kot varnost markacistov na akciji. Dostop na vrh Triglava bo možen s Koče na Doliču in Doma Planika pod Triglavom preko Triglavske Škrbine.

Markacisti se vam zahvaljujemo za razumevanje.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2022

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije