sobota, 25. november 2017
POIŠČI

Zaradi podora zaprti Pastirčkova in Strma pot na Lisco
Najdi nas na Facebooku
Zadnje v forumu
Forum

NOVICE  

ÄŤetrtek, 3. avgust 2017 ob 10:20, ogledov: 1164

Markacist Boštjan Gortnar nočni gost na 1. programu Radia Slovenija

Planinsko društvo Medvode | 
Objavil(a): Manca Čujež
Predani markacist Boštjan Gortnar (PD Medvode), član Komisije za planinske poti PZS in dolgoletni vodja tehnične skupine markacistov, bo v noči na petek, 4. avgusta 2017, nočni gost Aleša Ogrina na 1. programu Radia Slovenija. Pogovoru, ki bo v ospredje postavil prostovoljno delo markacistov in njihovo skrb za planinske poti, lahko prisluhnete nekaj minut čez polnoč.
"Na vrhuncu planinske sezone se bomo v Nočnem obisku z gostom Boštjanom Gortnarjem, članom Komisije za planinske poti Planinske zveze Slovenije in dolgoletnim vodjo tehnične skupine markacistov, ki skrbi za vzdrževanje zahtevnih in zelo zahtevnih poti v naših gorah, pogovarjali o skrbi za več kot 10 tisoč kilometrov planinskih poti, ki morajo biti za vse, ki se odpravijo nanje, ves čas optimalno varne. Po polnoči boste izvedeli, kakšna naloga je to za 774 registriranih markacistov PZS, kako težavno je urejanje in nastajanje novih poti in tudi, da zavarovana pot še ni zagotovilo za varen povratek v dolino," nočni pogovor napoveduje voditelj Aleš Ogrin.

Vablje
ni k poslušanju oddaje Nočni obisk v noči na petek, s 3. na 4. avgusta - 10 minut čez polnoč na 1. programu Radia Slovenija.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2017

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije