četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Predavatelj Tomaž Ščuka
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 30. januar 2018 ob 12:55, ogledov: 5986

Oddaja poročil za registracijo markacistov za leto 2018 potrebno oddati do 31. januarja

Objavil(a): Matej Ogorevc
Vsako leto smo markacisti PZS, po Pravilniku KPP, dolžni oddati poročilo o svojem delu. Za večino nas »zoprno« opravilo, ki pa je nadvse potrebno, predvsem zaradi urejenosti našega statusa kot aktivnega markacista, ki mu pripada več ugodnosti, med katerimi je tudi naše zavarovanje pri delu na planinskih poteh.
Nesreča, kot radi pravimo, ne počiva in lahko se poškodujemo sami ali pa s svojim delom povzročimo poškodbo sodelavca ali pa mimoidočega pohodnika. Zavarovanje Planinska zveza Slovenije posreduje v mesecu februarju za tekoče leto, spisek aktivnih in tako zavarovanih markacistov pa mora zavarovalnici dostaviti v istem mesecu. Prosimo, poskrbite za svojo varnost in poročilo dostavite do navedenega datuma. Markacisti oddajo poročilo na obrazcu »Poročilo za registracijo markacista«, markacisti pripravniki pa na obrazcu »Letno poročilo pripravnika«. Seveda morajo biti poročila ustrezno izpolnjena in ožigosana s strani PD. Obe poročili dodajamo kot prilogo tega dopisa.

Torej, potrudimo se, oddajmo poročila do 31. januarja 2018. Poročila, ki bodo prispela kasneje, se zaradi navedenega razloga ne bo dalo upoštevati.

Igor Mlakar,
načelnik KPP PZS

Prilogi:
DOC Poročilo za registracijo markacista
DOC Poročilo o delu na planinskih poteh v času pripravništva

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije