petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Poročilo jeseniških markacistov s spomladanskih ogledov planinskih poti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 30. januar 2018 ob 16:30, ogledov: 12413

Planinska zveza Slovenije preseljena na novo lokacijo

Objavil(a): Matej Ogorevc
Preselili smo se na novo lokacijo! Najdete nas v poslovni stavbi Saturnus, na naslovu Ob železnici 30a, v drugem nadstropju.
Planinska zveza Slovenije od nedavnega deluje na novem naslovu - Ob železnici 30a, v poslovni stavbi Saturnus. Nahajamo se v drugem nadstropju.
Poleg pisarniških prostorov boste našli tudi večjo sejno sobo, ki se lahko pregradi z dvema premičnima stenama, tako da lahko na enkrat zasedajo kar tri različne skupine. Vsaka sejna soba je opremljena s platnom in projektorjem.

Kako do nas?

Z avtobusom:

  • Le nekaj korakov stran od stavbe, na Kajuhovi cesti, se nahaja postajališče mestnega potniškega prometa, na katerem ustavljajo avtobusi na linijah št. 2, 22 in 24.
  • Šmartinska in Zaloška cesta sta oddaljeni dobrih 10 minut hoje, tako da lahko koristite tudi postajališča na omenjenih cestah.
Z vlakom:
  • Najbližja železniška postaja je Ljubljana Vodmat, ki je od prostorov PZS oddaljena približno 20 minut hoje.

 

Z avtomobilom: pred poslovno stavbo imamo v lasti več parkirnih mest. V primeru, da želite parkirati pred stavbo morate najprej pozvoniti pred zapornico, ki vam jo nato dvignejo naši uslužbenci.

  • V kolikor se boste pripeljali iz smeri Gorenjske in Štajerske priporočamo uporabo avtocestnega izvoza Ljubljana-Nove Jarše ali Letališke ceste ter nadaljevanje po Šmartinski in Kajuhovi cesti.
  • Za prihod iz smeri Dolenjske in Primorske pa je priporočljivejši izvoz Ljubljana-Polje ter nadaljevanje po Zaloški in Kajuhovi cesti.

Obe različici se nato združita pri semaforiziranem križišču nasproti trgovine Bauhaus, kjer Gorenjci in Štajerci zavijete desno, Primorci in Dolenjci pa levo. Nato pa zgolj še sledite oznakam, ki vas čez nekaj sto metrov pripeljejo na lokacijo.

POZOR: Google vas pelje daleč naokoli. Priporočamo, da si pred prvim obiskom dobro ogledate zemljevid oz. ortofoto posnetek.

 

ob_zeleznici_30_a_makro

ob_zeleznici_30_a_med

ob_zeleznici_30_a_mikro

Veseli bomo vašega obiska!

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije