četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Pastirčkova in Strma pot na Lisco ponovno odprti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 16. avgust 2018 ob 07:40, ogledov: 6100

Pot z Voj na Krstenico sanirana in odprta

Planinsko društvo Železničar Ljubljana | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Železničar Ljubljana obvešča, da je planinska pot iz Voj na Krstenico sanirana in markirana ter tako ponovno odprta.

Prvotno obvestilo: Planinsko društvo Železničar Ljubljana obvešča, da je planinska pot iz dolin Voj proti planini Krstenica zaprta.
OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije