četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Dan slovenskih markacistov 2023
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

nedelja, 12. maj 2019 ob 09:00, ogledov: 3673

Ta dobra večerja za obnovo planinskih poti

Objavil(a): Manca Ogrin
Pod okriljem pobude CNVOS Ta dobra večerja je ljubljanska Restavracija Angel združila moči s Planinsko zvezo Slovenije in bo polovico zneska od vsakega prodanega menija namenila za obnovo planinskih poti. Vabljeni na Ta dobro večerjo, 29. maja, ob 19.00 v Ljubljani. Pohitite z rezervacijo, saj je število mest omejeno.
29. maja 2019 bo osem ljubljanskih restavracij vaše brbončice razvajalo s prav posebnim namenom – polovico zneska od vsakega prodanega dobrodelnega menija bodo namreč poklonili osmim izbranim nevladnim organizacijam in njihovim projektom. Vabljeni, da tudi vi ta dan razvajate svoje najdražje, jih povabite na Ta dobro večerjo in podprete enega od osmih dobrih namenov.

Restavracija Angel, ki jo najdete v Mercator centru Šiška v Ljubljani, je združila moči s Planinsko zvezo Slovenije, zato bo polovico zneska od vsakega prodanega menija namenila za obnovo planinskih poti. Planinska zveza Slovenije skupaj z 289 društvi skrbi, da lahko vsako leto obiskovalci slovenskih gora, na več kot 10.000 kilometrih markiranih planinskih poti, nemoteno uživajo naravne lepote in gorski mir ter z razglednih vrhov tudi najdejo pot domov.

ta_dobra_vecerja

Pomagajte tudi planinci in pridite na Ta dobro večerjo, 29. maja, ob 19.00 v Restavracijo Angel, ki jo najdete v prizidku ljubljanskega Mercator centra Šiška na Cesti Ljubljanske brigade 33, 1000 Ljubljana. Pohitite z rezervacijo >>>, saj je število mest omejeno. Kakšen mesni in morski meni so pripravili za vas, lahko preverite na spletni strani. Cena menija je 22 evrov na osebo.

Vabljeni na Ta dobro večerjo za obnovo planinskih poti!

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije