nedelja, 3. marec 2024
POIŠČI

Dodatno zavarovana pot s Kredarice na Mali Triglav
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 6. junij 2019 ob 10:20, ogledov: 6724

Nova Planinska srečka - za obnovo slovenskih planinskih poti in koč

Objavil(a): Manca Ogrin
Stavimo na naravo, stavimo na dobro! Planinska srečka je rezultat partnerstva med Planinsko zvezo Slovenije in Športno loterijo, njen namen pa je zbrati sredstva za obnovo slovenskih planinskih poti in koč. Kupiti jo je mogoče na vseh prodajnih mestih Športne loterije, na spletni strani www.e-stave.com, od 17. junija bo na voljo tudi v Planinski trgovini PZS.
Planinska srečka je rezultat partnerstva med Planinsko zvezo Slovenije, ki je največja športna zveza pri nas, in Športno loterijo. Namen Planinske srečke kot dela družbeno odgovornega delovanja obeh partnerjev je zbrati sredstva za obnovo slovenskih planinskih poti in koč. V Sloveniji imamo 10.014 km planinskih poti in 178 planinskih koč, zavetišč in bivakov, ki potrebujejo stalno skrb in vzdrževanje. Zbrana sredstva bodo usmerjena v obnovo, hkrati pa želimo pri Planinski zvezi Slovenije in Športni loteriji vzpodbuditi javnost k razmišljanju o pomenu naravnih danosti Slovenije. 
planinska_srecka

Planinsko srečko lahko kupite na vseh prodajnih mestih Športne loterije in na spletni strani www.e-stave.com, od 17. junija bo na voljo tudi v Planinski trgovini PZS in 15. junija na Dnevu slovenskih planinskih doživetij na Lisci.

Z vsakim nakupom Planinske srečke, ki stane en evro, tudi kupci prispevamo za obnovo planinskih poti in koč. Srečka prinaša visoke dobitke, in sicer deset glavnih dobitkov po tisoč evrov. Skupaj je denarnih dobitkov za 280 tisoč evrov.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije