četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

ZAPRTA POT med slapom Orglice in Presedljajem
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 15. julij 2019 ob 11:25, ogledov: 5472

Pot čez Prag | zaradi del prehod oviran

Planinsko društvo Ljubljana-Matica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Ljubljana-Matica bo v sodelovanju s tehnično skupino markacistov PZS predvidoma do petka, 19. julija, obnavljalo planinsko pot Čez Prag, ki vodi iz doline Vrat proti Triglavskemu domu na Kredarici in Domu Valentina Staniča pod Triglavom.
Na planinski poti Čez Prag, ki vodi iz doline Vrat proti Begunjskemu studencu (Triglavskemu domu na Kredarici in Domu Valentina Staniča pod Triglavom), bodo med torkom, 16. julija in petkom, 19. julija 2019, potekala vzdrževalna dela.

V času del ostaja pot odprta, obstaja pa možnost občasnih polurnih zapor. Prosimo, da upoštevate navodila markacistov tehnične skupine PZS, ki bodo na terenu.

Drugi mogoči pristopi do Triglavskega doma na Kredarici in Doma Valentina Staniča pod Triglavom:
  • po dolini Kot (zahtevna planinska pot)
  • po dolini Krme (lahka planinska pot)OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije