petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Lovska pot na Ledine obnovljena
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 29. julij 2019 ob 11:00, ogledov: 3480

Vzpon na Kum iz Lontovža začasno ni možen!

Planinsko društvo Kum Trbovlje | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
PD Kum Trbovlje obvešča, da je odsek planinske poti med Lontovžem in Kumom začasno zaprt!
Planinsko društvo Kum Trbovlje obvešča, da je planinska pot iz Trbovelj na Kum, na odseku med Lontovžem in Kumom, začasno ZAPRTA zaradi gozdarskih del.

Drugi mogoči pristopi na Kum:
  • od Lotovža po cesti ali 
  • po kateri od drugih planinskih poti iz doline


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije