ponedeljek, 15. april 2024
POIŠČI

Most na poti na Javorniški preval popravljen
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 22. avgust 2019 ob 12:10, ogledov: 4468

Previdno na poti iz Dravograda proti Košenjaku | sečnja na Goriškem vrhu

Planinsko društvo Dravograd | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Ob planinski poti med Dravogradom in Planinskim domom Košenjak poteka sečnja! Pot je odprta, pozivamo k večji previdnosti med domačijama Andrejnik in Medved.
Planinsko društvo Dravograd obvešča, da na in ob planinski poti čez Goriški vrh, med Dravogradom in Planinskim domom Košenjak, poteka sečnja in spravilo lesa.

Sečnja bo potekala na odseku med domačijama Andrejnik in Medved od 22. avgusta do 30. septembra 2019. Dela bodo potekala med 6. in 15. uro.

Planinska pot ostaja odprta, pohodnike pa prosimo, da se na omenjenem odseku ne zdržujejo dlje časa. Pozivamo k povečani previdnosti in doslednjemu upoštevanju navodil gozdarjev! Še naprej ostaja zaprta planinska pot do Planinskega doma Košenjak čez Ojstrico oz. mimo cerkve Sv. Janeza Krstnika.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije