nedelja, 10. december 2023
POIŠČI

Po Prisojniku, Triglavu in Škrlatici varneje tudi na Jalovec
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 1. junij 2020 ob 08:30, ogledov: 3095

Poti med Žlanom in Orožnovo kočo ponovno odprta.

Planinsko društvo Bohinjska Bistrica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Bohinjska Bistrica obvešča, da je pot med Žlanom in Orožnovo kočo, po končani sečnji, ponovno odprta.


Prvotno obvestilo: Zaprt je odsek poti med križiščem poti Pod luknjo in križiščem poti Kopišče. Dostop do Orožnove koče na planini Za Liscem pod Črno prstjo iz smeri Polja in Žlana ni mogoč (pot proti Planini Osredki je odprta). Do koče se lahko povzpnete iz Bohinjske Bistrice oz. zaselka Ravne v Bohinju.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije