torek, 14. julij 2020
POIŠČI

Zbor markacistov PZS 2013 z veliko udeležbo
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 11. junij 2020 ob 12:00, ogledov: 404

Zaprt odsek poti na Sneženik med Lomovo cesto in Kapetanovo bajto

Planinsko društvo Snežnik Ilirska Bistrica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Zaradi sečnje in spravila lesa je odsek planinske poti na Snežnik med Lomovo cesto in Kapetanovo bajto ZAPRT.
Zaradi gozdarskih del bo pot med Lomovo cesto in Kapetanovo bajto (pot med Sviščaki in Snežnikom) ZAPRTA med 22. junijem in 15. julijem. Do 22. junija bo med 7. in 16. uro delno zaprta tudi gozdna cesta.

Možen dostop iz Sviščakov na Snežnik je po cesti do Kapetanove bajte in naprej po planinski poti.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije