četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Naj planinska pot 2021 bo obnovljena prihodnje leto
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 30. junij 2020 ob 14:30, ogledov: 3947

Poti med vasjo Ravne in Ostrežem nad Renkami odprta

Planinsko društvo Litija | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
PD Litija obvešča, da pot očiščena in normalno prehodna.


Prvotno obvestilo: Planinsko društvo Litija sporoča, da je zaradi podrtega drevja neprehodna in do nadaljnjega ZAPRTA planinska pot Renke-Ostrež in sicer v delu od vasi Ravne do razcepa poti pod Ostrežem (na sliki označeno z rdečo). Obhod je urejen in označen (na sliki označen z zeleno).

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije