sobota, 8. maj 2021
POIŠČI

Srečanje predstavnikov komisij za planinske poti PZS, PSS in HPS na Kalniku
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 3. avgust 2020 ob 11:05, ogledov: 4956

Kremžarjeva pot na Jezersko Kočno ponovno ODPRTA

Planinsko društvo Jezersko | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Kremžarjeva pot, ki vodi od Spodnjih Ravni (od Češke koče) proti Jezerski Kočni je po sanaciji skalnega podora ponovno ODPRTA!

Prvotno obvestilo:
Zaradi skalnega podora sta ZAPRTA oba odseka Kremžarjeve poti: odsek med Spodnjimi Ravnmi in Dolško škrbino ter odsek med Dolško škrbino in vrhom Jezerske Kočne.


Vzpon na Kokrsko in Jezersko Kočno je mogoč iz Kokre oz. kmetije Suhadolnik čez Spodnje Dolce in iz Kamniške Bistrice čez Kokrsko sedlo in Spodnje Dolce na Kokrsko Kočno.
OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

Fotogalerija

 Nejc Svetec

 Nejc Svetec1 / 4

 Nejc Svetec2 / 4

 Nejc Svetec3 / 4

 Nejc Svetec4 / 4

 
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije