sobota, 23. januar 2021
POIŠČI

Zadnji oz. prvi žig SPP tudi na Debelem rtiču
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 26. november 2020 ob 17:45, ogledov: 772

Poti proti Češki koči ponovno odprte

Planinsko društvo Jezersko | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Jezersko obvešča, da so gozdarska dela končana, planinske poti proti Češki koči pa zato ponovno odprte in prehodne.
ODPRTE in normlano prehodne so naslednje planinske poti oz. njihovi odseki:
  • parkirišče Ravenska kočna - Štularjeva planina - Češka koča:
  • odsek Na Prodih (tovorna žičnica) - Štularjeva Planina- Češka koča in
  • Zgornje Jezersko - Češka koča (trasa SPP).

ZAPRTA 
ostaja planinska pot iz smeri Kranjske koče na Ledinah (čez Žrelo).


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije