petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Prvi problem in zadnji rešen, foto Branko Jensterle
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 11. januar 2021 ob 09:30, ogledov: 6435

Ponovno odprte vse poti na Kriško goro in Tolsti vrh

Planinsko društvo Križe | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Odprte so vse poti, ki vodijo na Kriško goro in Tolsti vrh.

Koča je odprta in obratuje skladno s priporočili NIJZ. Možen je osebni prevzem pijače in hrane, z izjemo alkohola in alkoholnih pijač, po sistemu »vzemi za s seboj«.

Pri hoji priporočamo previdnost, saj na posameznih delih poti še nismo uspeli odstraniti vsega podrtega drevja, na višje ležečih poteh pa priporočamo uporabo derez.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije