nedelja, 10. december 2023
POIŠČI

Razstava o Ivanu Šumljaku in 60-letnici Slovenske planinske poti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 25. januar 2021 ob 08:45, ogledov: 2078

Odsek poti Svinjski graben - razgledni stolp na Rudnici pri Podčetrtku ponovno odprt

Planinsko društvo Atomske toplice Podčetrtek | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Odsek Evropske pešpoti E7 planinske poti Svinjski graben–Silavec J na poti iz Podčetrtka proti Mali Rudnici je po končani sečnji ponovno odprt.

Prvotno obvestilo: Planinsko društvo Atomske toplice Podčetrtek obvešča, da je zaradi sečnje na Branskem zobu pod Malo Rudnico začasno zaprta evropska pešpot E7 in sicer na odseku Svinjski graben - Silavec J. Nadomestna pot je označena po občinski cesti Podčetrtek - Mala Rudnica.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije