ponedeljek, 8. marec 2021
POIŠČI

Pot Kokrsko sedlo - Kalški greben popravljena
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 5. februar 2021 ob 13:40, ogledov: 566

ZAPRTA POT z Naravskih Ledin proti Uršlji gori

Planinsko društvo Prevalje | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Prevalje obvešča, da je planinska pot z Naravskih Ledin na Uršljo goro zaprta zaradi izgradnje gozdne ceste.
Zaradi izgradnje transportne ceste bo planinska pot z Naravskih Ledin na Uršljo goro na odseku med Zgornjimi Ledinami in Lužami ZAPRTA med 9. in 24. februarjem. Gibanje po omenjeni poti je zaradi delovnih strojev lahko smrtno nevarno, zato prosimo, da se na zaporto pot ne podajate.

Hkrati obveščamo, da bo zaradi sečnje in spravila lesa hoja po isti poti ovirana tudi med 24. februarjem in 30. aprilom (predvidoma).

Na Uršljo goro se lahko povzpnete po kateri koli drugi planinski poti.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije