sobota, 8. maj 2021
POIŠČI

Licenčno izpopolnjevanje za markaciste PZS na Mrzlici
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 29. april 2021 ob 10:00, ogledov: 82

Pazljivo na poti na Vrtaško planino nad Mojstrano

Planinsko društvo Dovje - Mojstrana | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Na območje planinske pot na Vrtaško planino je večja količina podrtega drevja. Hoja po poti je ovirana, vendar mogoča.

V zgornjem delu podrto drevje še prekriva sneg, ki bo s kopnenjem še razkril prepreke. V naslednjih dneh bodo spodnji del poti čistili markacisti PD Dovje - Mojstrana, ki prosijo za previdnost.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2021

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije