ponedeljek, 15. april 2024
POIŠČI

Pot do izvira Soče uspešno popravljena
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 4. junij 2021 ob 13:00, ogledov: 3382

VABILO na 8. Dan slovenskih markacistov

Objavil(a): Matej Ogorevc
Dan slovenskih markacistov se vsako leto tradicionalno odvije prvo soboto v juliju. To je dan, ko se na enem mestu zberemo markacisti z vseh koncev Slovenije. Organizatorji dogodka OPP MDO PD Pomurja in Komisija za planinske poti PZS bo 3. julija 2021 ponovno združili prijetno s koristnim. Obnavljale se bodo planinske poti v Pomurju.

Organizatorji dogodka, OPP MDO PD Pomurja in Komisija za planinske poti PZS želijo na ta dan ponovno združiti prijetno s koristnim. Obnavljale se bodo planinske poti v Pomurju.

Vabimo vse markaciste PZS, da svojo udeležbo na akciji obvezno prijavijo do petka, 25. 6. 2021 na e-naslov: poti@pzs.si.
Pri prijavi je potrebno obvezno sporočiti tudi PD in kontakt (elektronski naslov), da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah.

POTEK

Zbor se bo začel v soboto, 3. julija 2021, ob 9. uri zjutraj. Zbirno mesto bo pri Okrepčevalnici Rak (Gornji Slaveči 100, 9263 Kuzma). Opis doma z zemljevidom najdete na spletni strani, ki jo dosežete s klikom tukaj.

Na zbornem mestu bodo prijavljeni prejeli okrepčilo, s seboj pa naj prinesejo osnovno opremo za markiranje in orodje za sprotno čiščenje poti (barva, čopiči, škarje, žage, ipd.).

Udeležencem (voznikom) na akciji bodo delno povrnjeni potni stroški, v kolikor bodo v avtomobilu vsaj štirje potniki. Udeleženci dogodka morajo upoštevati NIJZ ukrepa in izpolnjevati PCT (prebolel/cepljen/testiran) pogoje. Vse podrobne informacije boste prijavljeni prejeli naknadno.

Po koncu akcije, po 15. uri, bo potekalo srečanje in pogostitev vseh udeležencev akcije.

V primeru slabega vremena, bo dogodek odpovedan, o čemer boste prijavljeni predhodno posebej obveščeni.

Pričakujemo vas v čim večjem številu.

Lep planinski pozdrav!

Načelnik KPP,
Bogdan Seliger

 

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije