četrtek, 23. maj 2024
POIŠČI

Pot prijateljstva Snežnik – Snježnik
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 28. junij 2021 ob 17:00, ogledov: 3913

Pot iz Bavšice proti Bavškemu Grintovcu ponovno odprta

Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinska zveza Slovenije, skrbnica planinske poti iz Bavšice proti Bavškemu Grintovcu, obvešča, da je do nedavnega pot do križišča poti s potjo s sedla Kanja sanirana in ponovno odprta.

Prvotno obvestilo: Planinska pot iz Bavšice proti Bavškemu Grintovcu, ki vodi skozi predel imenovan Tesne in čez Planino Bukovec, je do križišča s planinsko potjo, ki pride iz sedla Kanja in poti iz vrha Bavškega Grintovca zaprta. Omenjena pot je zaprta zaradi izredno velikih količin nanešenega materiala, predvsem lesa, ki so ga tekom zime nanesli snežni plazovi.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije