petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Dan slovenskih markacistov 2021 v Prekmurju
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 9. julij 2021 ob 10:45, ogledov: 2526

Pot med Vahto in partizansko bolnico Mrzle vode odprta

Planinsko društvo Ljubno ob Savinji | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinska pot, ki od spomenika na Vahti vodi do bolnice Mrzle vode, je po sečnji in spravilu lesa sanirana in ponovno odprta.

PRVOTNO OBVESTILO: Na območju južno od Partizanske bolnice Mrzle vode se odvija obsežna sečnja in spravilo lesa, zato je planinska pot, ki od spomenika na Vahti vodi do bolnice, do nadaljnjega zaprta. Dostop je še vedno možen s severne strani. Odsek je tudi del obhodnice XIV. Divizije.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije