nedelja, 10. december 2023
POIŠČI

Tečaj za markaciste PZS 2013, 1. del
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 16. julij 2021 ob 16:00, ogledov: 2040

Planinska pot med Javorniškim Rovtom in Valvasorjevim domom pod Stolom odprat

Planinsko društvo Javornik - Koroška Bela | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
PD Javornik Koroška Bela sporoča, da je pot z Javorniškega rovta do Valvasorjevega doma pod Stolom ponovno odprta.


Prvotno obvestilo: Planinska pot med Javorniškim Rovtom in Valvasorjevim domom pod Stolom je zaradi gozdarskih del zaprta na odseku Javorniški Rovt-Olipova planina.

 

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije