petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Pot Kokrsko sedlo - Kalški greben popravljena
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 17. avgust 2022 ob 07:30, ogledov: 6653

Pot Silva Korena na Krn obnovljena in ponovno odprta

Planinsko društvo Kobarid | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Kobarid obvešča, da je pot Silva Korena na Krn prenovljena in ponovno odprta.

Zelo zahtevna planinska pot na Krn, imenovana Pot Silva Korena je obnovljena in v celoti odprta in normalno prehodna. Omenjena pot je bila dlje časa zaprta zaradi poškodovanih varoval.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije