četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Delovna akcija na planinski poti na Mirni gori
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 9. avgust 2021 ob 12:00, ogledov: 2561

Odprta planinska pot med stolpom na Rogli in Kočo na Pesku

Planinsko društvo Zreče | 
Objavil(a): Barbara Gradič Oset
PD Zreče sporoča, da je pot med stolpom na Rogli in Kočo n Pesku ponovno odprta.
Na širšem območju Koče na Pesku se bo izvajala sečnja in spravilo lesa. Pot, ki vodi z Rogle do koče, bo predvidoma do konca septembra ZAPRTA.

Planince prosimo, da upoštevate navodila osebja na delovišču in poti, ki je zaradi sečnje zaprta, ne uporabljate. 

Do Koče na Pesku lahko pridete po drugih planinskih poteh.

Trenutne razmere na terenu ne omogočajo izvedbe gozdnih del. Zato je pot ponovno odprta. Ko bodo razmere dovoljevale sečnjo in spravilo lesa, pa se bo delo nadaljevalo. Takrat bo planinska pot ponovno zaprta.

 


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije