petek, 21. junij 2024
POIŠČI

6. Dan slovenskih markacistov
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 23. junij 2022 ob 14:30, ogledov: 1003

Delovna zapora poti | Veliki Zvoh - Vrh Korena

Planinsko društvo Onger Trzin | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Zaradi tehničnih vzdrževalnih del na planinski poti med v Zvohom in Vrhom Korena, bo omenjena pot v soboto, 25. junija zaprta.

Pot, ki poteka čez greben Ježa med Velikim Zvohom nad Krvavcem in Vrhom Korena, bo v soboto, 25. junija 2022, zaprta zaradi urejanja varoval in poti.

Na Vrh Korena se lahko povzpnete čez Planino Dolga njiva oz. Planino Koren. Obe sta dosegljivi tudi po planinskih poteh iz Krvavca.
OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije