petek, 2. junij 2023
POIŠČI

Pomoč Slovenske vojske pri prenosu materiala in opreme
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 21. julij 2022 ob 13:30, ogledov: 1199

ZAPRTA POT med Bedančevim in Mojčinim domom na Vitrancu

Planinsko društvo Kranjska Gora | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinska pot med Bedančevim in Mojčinim domom na Vitrancu nad Podkorenom je zaprta zaradi gradbenih del, a le čez teden.

Zaradi gradnje smučarske poti nad zgornjo postajo sedežnice Podkoren, je planinska pot, ki vodi od jezera Jasna na Vitranc ZAPRTA na odseku med Bedančevim in Mojčinim domom. Pot je zaprta med tednom od ponedeljka, od 7. ure, do petka do 14. ure. Na omenjenem odseku poteka sečnja in gradbena dela.

Od petka, od 14. ure, do ponedeljka, do 7. ure, je pot odprta in normalno prehodna.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije