četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Proti Srenjskemu in Studorskemu prevalu po obnovljeni poti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 5. december 2022 ob 09:00, ogledov: 6027

Ponovno odprte vse planinske poti na območju Trstelja in Cerja

Planinsko društvo Nova Gorica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Po sanaciji posledic požara na Krasu so vse planinske poti na območju Cerja in Trstelja odprte.
Markacisti PD Nova Gorica sporočajo, da so očiščene in urejene vse planinske poti na območju Trstelja in Cerja. Poti, ki so bile poškodovane v velikem gozdnem požaru, so zdaj normalno prehodne in markirane.

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije