četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Koroški markacisti v oddaji Na lepše na TV SLO
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 30. avgust 2022 ob 09:00, ogledov: 3339

DELNO ZAPRTA POT med Grohotom in Raduho

Objavil(a): Barbara Gradič Oset
Od 2. septembra do 4. septembra 2022 bo potekala sanacija poti Grohot - Raduha na odseku Durce, zato bo prehod otežen.
Markacisti in planinci bo do 2. septembra do  4. septembra 2022 sanirali pot Grohot - Raduha na odseku Durce.

Vse planince in pohodnike obveščamo, da bo prehod na delu Durc otežen ali bo za krajši čas potrebno počakati za prehod tega dela poti.

Prosimo vas, da upoštevate navodila o varnem prehodu poti.

 

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije