ponedeljek, 27. marec 2023
POIŠČI

Dan slovenskih markacistov v Logu pod Mangartom
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 28. oktober 2022 ob 07:30, ogledov: 704

ZAPRTA POT na Sv. Trojico nad Pivko

Planinsko društvo Postojna | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Med 3. novembrom in 20. decembrom 2022 bo na planinski poti tik pod vrhom Svete Trojice (nad Pivko) potekala sečnja in odvoz lesa. V omenjenem terminu bo pot ZAPRTA med 7. in 15. uro!

Podjetje SiDG obveščas, da bo na območju planinske poti na Sveto Trojico (nad Pivko) med 3. novembrom 2022 in 20. decembrom 2022, med 7. in 15. uro potekala sečnja in odvoz lesa. V tem času bo planinska pot ZAPRTA, gibanje v območju delovišča pa prepovedano!

Na območju delovišča bodo postavljene obvestilne table o prepovedi gibanja na območju delovišča.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.


© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije