petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Odprtje zelo zahtevne planinske poti na Lisco
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 30. januar 2023 ob 12:00, ogledov: 1486

Zaprta pot med Štimpahom ob Dravi in Remšnikom

Planinsko društvo Ožbalt - Kapla | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Ožbalt-Kapla obvešča, da je planinska pot med Štimpahom in Remšnikom na Kozjaku ponovno odprta in normalno prehodna.

Planinska pot med Štimpahom in Remšnikom na Kozjaku je ponovno odprta in normalno prehodna.


Prvotno obvestilo: Planinska pot je na odseku med zaselkoma Štimpah ob Dravi in Remšnik na Kozjaku zaradi podrtega drevja zaprta Na Remšnik se v času zapore lahko povzpnete tudi po planinski poti od Brezniškega potoka.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO: Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije