ponedeljek, 27. marec 2023
POIŠČI

Srečanje predstavnikov komisij za planinske poti PZS, PSS in HPS na Kalniku
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 13. februar 2023 ob 11:00, ogledov: 554

ZAPRTA POT | Golnik - vas Gozd

Planinsko društvo Križe | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Križe obvešča, da je planinska pot med Golnikom in vasjo Gozd zaradi večje količine podrtega drevja do nadaljnjega ZAPRTA.
Planinska pot Golnik-vas Gozd je ZAPRTA!

Iz doline se do vasi Gozd in naprej proti Kriški gori lahko povzpnete iz Tržiča, Križ ali iz vasi Zalog oz. Svarje.

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO: Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije