nedelja, 10. december 2023
POIŠČI

Skupna delovna akcija markacistov MDO Dolenjske in Bele krajine
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 29. avgust 2023 ob 11:30, ogledov: 554

ZAPRTA POT | odsek poti med Podnanosom in lovsko kočo Strmec

Planinsko društvo Podnanos | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Podnanos sporoča, da je planinska pot iz Podnanosa proti Nanosu ZAPRTA na odseku Korito-lovska koča Strmec.

Planinska pot, ki vodi iz Podnanosa proti Nanosu je na odseku Korito-lovska koča Strmec (pot vodi po regionalni cesti) ZAPRTA zaradi gradbenih del v območju ceste (izdelava zaščite proti padajočemu kamenju).


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije