četrtek, 25. julij 2024
POIŠČI

Stanje pred obnovo
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 30. oktober 2023 ob 21:20, ogledov: 5059

Pot Planica-Tamar ponovno ODPRTA

Objavil(a): Manca Ogrin
Planinska pot v Tamar iz Planice je ponovno odprta in normalno prehodna.

>>> Posodobljeno 30. 10. 2023: Pot v Tamar je normalno prehodna in odprta.

>>> Oglej si pot na mapzs-gumb_500x156_1

planica_tamar_zaprta_pot
Planinska pot v Tamar iz Planice bila poplavljena, na poti je bilo veliko podrtega drevja. Pot je sanirana, odprta in normalno prehodna. (foto Planinski dom Tamar)

OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije