sreda, 29. november 2023
POIŠČI

Zbor markacistov 2017
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 8. november 2023 ob 10:40, ogledov: 984

ZAPRTA POT | čez Komarčo (Savica-Črno jezero)

Planinsko društvo Ljubljana-Matica | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Planinsko društvo Ljubljana-Matica obvešča, da je pot čez Komarčo ZAPRTA!

Planinska pot čez Komarčo je zaradi več podrtih dreves in poškodb, nastalih zaradi nedavnih neurij, poškodovana in zato ZAPRTA!

>>> Oglej si pot na mapzs-gumb_500x156_1


Do Črnega jezera
se lahko vzpnete čez Komno ali Planino Viševnik.


OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije