petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Odprta nova planinska pot na Razor
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

petek, 17. maj 2024 ob 14:20, ogledov: 860

ZAPRTA POT | planinska pot med Planinskim domom na Boču in vrhom Boča (Senčna pot)

Planinsko društvo Poljčane | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Zaradi sanacijskih gozdarskih del je t.i. Senčna pot med Planinskim domom na Boču in vrhom Boča zaprta do 22. maja 2024.

Planinsko društvo Poljčane in podjetje Slovenski državni gozdovi d.o.o. obveščata, da je t.i. Senčna pot, ki vodi od Planinskega doma na Boču na vrh Boča ZAPRTA zaradi gozdarskih del s ciljem sanacije planinske poti in varnosti planincev. Pot bo zaprta do predvidoma 22. maja 2024.

>>> Zaprta pot na mapzs-gumb_500x156_1


Na Boč se lahko povzpnete po drugi planinski poti, ki vodi na vrh čez severozahodna pobočja.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije