petek, 21. junij 2024
POIŠČI

Ureditev planinske poti na odseku Jezerce-Studorski preval za dobro narave
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 28. maj 2024 ob 13:00, ogledov: 372

ZAPRTA POT | Mušenik-Pikovo

Planinsko društvo Črna na Koroškem | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Zaradi gozdarskih del je pot med Mušenikom (črno na Koroškem) in Pikovim zaprta.

Planinsko društvo Črna na Koroškem obvešča, da je pot, ki vodi iz Mušenika (Črna na Koroškem) do Koče na Pikovem ZAPRTA zaradi gozdarskih del.

>>> Zaprta pot na mapzs-gumb_500x156_1


Na Pikovo se lahko povzpnete po vseh drugih poteh in cestah.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije