četrtek, 23. maj 2024
POIŠČI

ZAPRTA POT med slapom Orglice in Presedljajem
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 10. september 2008 ob 00:00, ogledov: 2779

POZIV PLANINSKIM DRUŠTVOM ZA PRIJAVO PREDVIDENIH DEL NA PLANINSKIH POTEH V LETU 2009

V Obvestilih PZS št. 6 smo vsa planinska društva, ki so skrbniki planinskih poti pozvali, da nam v skladu z 12. in 20. členom Zakona o planinskih poteh, do 15. avgusta 2008 pošljejo seznam vseh predvidenih del na svojih planinskih poteh v letu 2009 (obnova varovalnih naprav, ekološka zaščita poti,  ureditev prestavitve poti, namestitev usmerjevalnih tabel).

Po pregledu prispelih vlog ugotavljamo, da poziv očitno ni bil objavljen na dovolj vidnem mestu, zato ga ponavljamo, in vas prosimo, da nam do 30. septembra 2008 pošljete seznam vseh predvidenih del na svojih planinskih poteh v letu 2009 (obnova varovalnih naprav, ekološka zaščita poti,  ureditev prestavitve poti, namestitev usmerjevalnih tabel).

Komisija za planinske poti bo na podlagi prispelih prijav pripravila skupen projekt predvidenih del na planinskih poteh v letu 2009 na podlagi katerega bomo kandidirali za sredstva iz državnega proračuna in sredstva iz javnih razpisov namenjenih vzdrževanju in urejanju javne in turistične infrastrukture. 

Zaradi pravočasne priprave projekta prosimo planinska društva, da se držijo predpisanega datuma oddaje prijav. Prijave pošljite na naslov:

Planinska zveza Slovenije, Komisija za planinske poti, Dvoržakova 9, 1000 Ljubljana.


Načelnik KPP: Tone Tomše

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije