sobota, 20. april 2024
POIŠČI

Pastirčkova in Strma pot na Lisco ponovno odprti
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

sreda, 15. maj 2013 ob 00:00, ogledov: 4743

Prvi Tončkov dan - odpovedan

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Komisija za planinske poti PZS organizira Prvi Tončkov dan v spomin na dolgoletnega načelnika komisije in podpredsednika PZS Toneta Tomšeta, ki bo potekal v soboto, 1. 6. 2013. Ta dan bomo skupaj obnavljali Slovensko planinsko pot na relaciji Zelenica-Mojstrana. Sprememba 30. 5.: zaradi slabega vremena je Prvi Tončkov dan ODPOVEDAN.
Akcija bo potekala v sodelovanju z Heliosom in Olimpijskim komitejem Slovenija, s katerima je Planinska zveza Slovenije podpisala pogodbo o sodelovanju. S »Heliosovimi« barvami v vrednosti 7.000 EUR bo PZS obnovila markacije na trasi Slovenske planinske poti, najstarejše tovrstne vezne poti v Sloveniji in na svetu.

Akcija se bo pričela ob 8. uri zjutraj, zaključila pa ob 17. uri pred Slovenskem planinskem muzeju v Mojstrani, kjer bosta kratek priložnostni program in pogostitev za udeležence akcije.

Markaciste PZS pozivamo, da zaradi lažje organizacije svojo udeležbo na akciji obvezno prijavijo do srede, 22. 5. 2013. Prijave pobirajo vodje OPP pri MDO PD (seznam vodij OPP je v prilogi dokumenta). Pri prijavi je potrebno sporočiti tudi datum rojstva, ta podatek je potreben za ureditev zavarovanja. Malica na akciji je iz lastnega nahrbtnika. S seboj prinesite orodje za markiranje. Barvo za markiranje boste prejeli na sami akciji. Glede na število prijav se bodo naknadno določili odseki za markiranje. Udeležencem (voznikom) na akciji bodo povrnjeni potni stroški, v kolikor bodo v avtomobilu vsaj štirje potniki. Vse podrobne informacije boste prijavljeni prejeli naknadno.

V primeru slabega vremena, bo akcija odpovedana, o čemer boste prijavljeni predhodno posebej obveščeni.

Upam, da se vidimo v čim večjem številu.
Lep planinski pozdrav!

Načelnik KPP:

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije