ponedeljek, 15. april 2024
POIŠČI

Delovna akcija Akademskega planinskega društva Kozjak Maribor
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 4. februar 2014 ob 00:00, ogledov: 8927

Letak Julijske Alpe s planinskimi kočami in zemljevidom

Objavil(a): Zdenka Mihelič
Planinska zveza Slovenije je za predstavitev na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2014 pripravila letak Julijske Alpe s planinskimi kočami, zemljevidom in dodatnimi informacijami. Ker so v pripravi tudi letaki za ostala območja, hkrati pa tudi letaki v tujih jezikih, prosimo društva, oskrbnike in ostale za sodelovanje pri pregledu letaka (do 14. februarja 2014).
Letak Julijske Alpe je PZS pripravila za namen predstavitve Planinske zveze Slovenije, planinskih koč in naših dejavnosti na sejmu Alpe-Adria: Turizem in prosti čas 2014, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 29. 1. do 1. 2. 2014 in na katerem se je predstavila PZS s partnerji.

Letak je namenjen razdeljevanju v planinskih kočah in različnih turističnih uradih.

PZS ima v načrtu pripraviti letak tudi za Kamniško-Savinjske Alpe in za Karavanke. Prav tako želimo pripraviti letak v tujih jezikih, najprej v angleščini.

Da bi letak pripravili v čim boljši obliki, vas vabimo - društva, oskrbnike planinskih koč in vse ostale, da sodelujete s svojimi predlogi in z morebitnimi pripombami na vsebino letaka, ki ga objavljamo tu spodaj, saj bo le-ta osnova za vse prihodnje letake.

Svoje morebitne pripombe nam, prosimo, sporočite:

Hvala za sodelovanje.

Planinska zveza Slovenije

PDF Letak Julijske Alpe
(3,26 MB)
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije