ponedeljek, 15. april 2024
POIŠČI

Dan slovenskih markacistov 2021 v Prekmurju
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

četrtek, 4. september 2014 ob 00:00, ogledov: 3584

Podaljšana razpisa za sofinanciranje postavitve smernih tabel

Objavil(a): Matej Ogorevc
Komisija za planinske poti PZS podaljšuje razpis za sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel na izhodiščih planinskih poti in planinskih poteh. Prav tako podaljšuje razpis za sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel na križiščih Slovenske planinske poti, ter izhodiščih in križiščih Razširjene Slovenske planinske poti (od osnovnih izhodišč do točk Razširjene Slovenske planinske poti). Oba razpisa sta podaljšana do 30. septembra 2014, oz. do porabe sredstev.
Razpis za sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel na izhodiščih planinskih poti in planinskih poteh

Izvleček iz razpisnega gradiva:

Predmet razpisa je sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel na izhodiščih planinskih poti in križiščih planinskih poti.

Višina sredstev, ki se namenja za postavitev usmerjevalnih tabel je 30.000,00 €.

Na razpis se lahko prijavijo planinska društva , ki vzdržujejo planinske poti (skrbniki poti) in pri svojem delu izpolnjujejo sklepe Skupščine PZS in UO PZS, ter sodelujejo s KPP PZS.

S prijavo na razpis se planinsko društvo zavezuje, da bo na svoje stroške postavilo usmerjevalne table in o tem naredilo poročilo. Table morajo biti postavljene najkasneje do 31. oktobra 2014, kar je tudi zadnji rok za oddajo poročil.

Višina sofinanciranja znaša 50 % celotnega zneska namenjenega za postavitve usmerjevalnih tabel.

Prijava mora biti poslana najkasneje do vključno 30. septembra 2014, oz. do porabe sredstev po elektronski pošti na naslov: pota@pzs.si. Naziv sporočila naj bo »Prijava na razpis KPP za smerne table«.

Razpisno gradivo:
PDF Besedilo razpisa ( 251 KB)
ZIP Predloge za table ( 93 KB)
ZIP Obrazca za poročilo ( 15 KB)Razpis za sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel na križiščih Slovenske planinske poti, ter izhodiščih in križiščih Razširjene Slovenske planinske poti (od osnovnih izhodišč do točk Razširjene Slovenske planinske poti)

Izvleček iz razpisnega gradiva:

Predmet razpisa je sofinanciranje postavitve usmerjevalnih tabel, ki bodo stale na križiščih Slovenske planinske poti, in smernih tabel, ki bodo stale na izhodiščih in križiščih Razširjene Slovenske planinske poti (od osnovnih izhodišč do točk Razširjene Slovenske planinske poti).

Višina sredstev, ki se namenja za postavitev usmerjevalnih tabel je 25.000,00 €.

Na razpis se lahko prijavijo planinska društva , ki vzdržujejo planinske poti (skrbniki poti) na Slovenski planinski poti in Razširjeni Slovenski planinski poti, in pri svojem delu izpolnjujejo sklepe Skupščine PZS in UO PZS, ter sodelujejo z KPP PZS.

S prijavo na razpis se planinsko društvo zavezuje, da bo na svoje stroške postavilo usmerjevalne table in o tem naredilo poročilo. Table morajo biti postavljene najkasneje do 31. oktobra 2014, kar je tudi zadnji rok za oddajo poročil.

Višina sofinanciranja znaša 100 % celotnega zneska namenjenega za postavitve usmerjevalnih tabel.

Prijava mora biti poslana najkasneje do vključno 30. septembra 2014, oziroma do porabe sredstev po elektronski pošti na naslov: pota@pzs.si. Naziv sporočila naj bo »Prijava na razpis KPP za smerne table SPP«.

Razpisno gradivo:
PDF Besedilo razpisa ( 253 KB)
ZIP Predloge za table ( 93 KB)
ZIP Obrazca za poročilo ( 15 KB)

V kolikor bo na katerikoli razpis prispelo več vlog, kot je razpisanih sredstev, bo upoštevan vrstni red prispelih vlog.

Dodatne informacije in pojasnila dobite pri strokovnem sodelavcu KPP Klemenu Petku, email: klemen.petek@pzs.si ali na tel.: 01 43 45 683.

 

Načelnik KPP PZS,                                                                  Predsednik PZS,
       Igor Mlakar                                                                           Bojan Rotovnik

 

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije