sobota, 11. julij 2020
POIŠČI

Tečaj za markaciste PZS Koči pri Jelenovem studencu
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

ponedeljek, 1. junij 2020 ob 14:30, ogledov: 684

Zaprta pot med Kumrom in Olševo, previdno na poti od Sp. Slemena

Planinski klub Peca - Olševa | Planinsko društvo Slovenj Gradec | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Na širšem območju Olševe potekata sečnja in spravilo lesa. Planinska pot med Kumrom in Olševo je zaprta. Previdno na poti med Spodnjim Slemenom in Gladkim vrhom.
Planinski klub Peca Olševa sporoča, da je pot od Kumra na Olševo do nadaljnjega ZAPRTA zaradi sečnje in spravila lesa. Pot na Peco pa je normalno prehodna.

Markacisti PD Slovenj Gradec sporočajo, da je planinska pot, ki vodi s Spodnjega Slemena na Olševo prehodna, vendar opozarjajo, da je na tem območju velik poseg v prostor.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2020

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije