nedelja, 10. december 2023
POIŠČI

ZAPRTA POT med slapom Orglice in Presedljajem
Najdi nas na Facebooku

NOVICE  

torek, 5. julij 2022 ob 14:00, ogledov: 818

Sanacija poti med Kopami in Črnim vrhom

Planinsko društvo Mislinja | 
Objavil(a): Matej Ogorevc
Občina Mislinja obvešča, da je pričela s sanacijo gozdne vlake na trasi planinske poti med Kopami in Črnim vrhom in sicer na odseku na odseku Otiše.

V naslednjih tednih se želi popraviti uničeno traso, izboljšati varnost in omejiti širjenje novih obvoznih poti. Sanacija se izvaja z gradbeno mehanizacijo.

Deloveišče je možno zaobiti, vseeno pa prosimo za previdnost in upoštevanja varnostnih navodil.

Dela se izvajajo v okviru projekta Pohorka, v kateri sodelujeta tudi občina Mislinja in RRA Koroška.


Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.OBVESTILO UPORABNIKOM PLANINSKIH POTI: Uporabnikom planinskih poti priporočamo, da se na spletni strani stanje-poti.pzs.si, v bližnji planinski koči ali pri lokalnem planinskem društvu predhodno informirajo o dejanskem stanju planinskih poti. Če opazite poškodbe planinskih poti ali njihovo neustrezno urejenost (obledele markacije, zaraščenost ipd.), prosimo, da na naslov poskodbe.poti@pzs.si pošljete sporočilo, v katerem navedite, na kateri planinski poti ste opazili pomanjkljivost in pomanjkljivost opišite ter če je možno, dodajte tudi fotografijo.

OPOZORILO:
 Uporabniki uporabljajo planinske poti na lastno odgovornost. Uporabniki planinskih poti morajo pri uporabi planinskih poti ravnati samoodgovorno in odgovorno do drugih tako, da ne ogrožajo ali poškoduje sebe ali drugega. Uporabnik je dolžan planinsko pot uporabljati tako, da se po njej ter na in ob zemljišču, preko katerega poteka in na drugih nepremičninah ter favni in flori ob njej ne dela škoda. Prepovedano je omejevati dostop na planinske poti ter poškodovati, odstranjevati ali uničevati markacije, usmerjevalne table, skrinjice in varovalno opremo in druge oznake ali uporabljati neoznačene bližnjice.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2023

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije